U susret Uskrsu

22. 4. 2011.

Uskršnja čarolija Portanove počinje 23.04.2011 od samoga jutra, gdje će Vas u centru dočekati uvijek nasmiješeni Portoš u pratnji vratara poklanjajući Portanovinim najmlađim gostima prigodne slastice.

S obzirom na prelijepu dekoraciju uskršnji kutak je namijenjen za fotografiranje tokom cijeloga dana, a Portanova poklanja besplatnu fotografiju svakome tko se fotografira kako bi mogao imati trajnu uspomenu na prvi Uskrs u Portanovi.

Kako je gospodin Rudež jedan od značajnih ljudi u promociji Osijeka te radi vrlo neobično potkivanje jaja od 11:00 do 13:00 te od 17:00 do 21:00 možete pogledati kako se radi potkivanje jaja. S obzirom da za izradu potkovanog jaja treba dosta vremena priredili smo i malenu izložbu sa istom tematikom kako bi gosti Portanove mogli vidjeti kako u konačnici to izgleda.

U 15:00 počinje čarolija. Tako možete vidjeti Uskršnja predstava za djecu “TAJNA U JAJETU“ , kreativnu radionicu na temu Uskrs gdje će najmlađi posjetitelji Portanove moći bojati velika jaja i tako obojana odnijeti kući. Isto tako u Portanovi će se odvijati mini uskršnja olimpijada gdje se timovi djece natječu u utrci pisanicama, gusjenici sa pisanicama, nošenju pisanice u žlici, proslijedi jaje, uskršnji memory te na kraju ono najzanimljivije lov na pisanice.

U Portanovi se odvija i uskršnja Portanovina potraga. U centru su sakrivena jaja koja morate pronaći, a u svakom se nalazi vaučer za neku nagradu. Nakon što se jaje pronađe dovoljno je doći do pozornice i preuzeti svoju nagradu. Nagrade su brojne i različite, tako možete osvojiti večeru u nekom od Portanovinih restorana, Bambi poklon paket sa popustima, DM poklon paketi, šaljivu majicu ili šalicu i mnoge druge nagrade koje će razveseliti goste Portanove.